0
Fudbal

Zvezdan Terzic Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘U ZVEZDI NEMA MIRNOG SNA’: Terza otkrio da li je teško raditi u Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 16.09.23 u 11:35

Zvezda melje, davi i nema opuštanja.

‘Crveno-beli’ danas izgledaju kao evropski moderan klub, koji već nekoliko godina unazad dominira srpskim fudbalom. Za sve to najzalužniji je Zvezdan Tezić koji je uložio dosta truda i napora kako bi se stiglo do ovakvih rezultata. On je za Sportal govorio o raznim temama, a poručio je da u Zvezdi nema mirnog sna.

-U Zvezdi nema mirnog sna. Nikada. Evo najsvežijeg primera. Gostujemo Čukaričkom, pa igramo u utorak meč Lige šampiona u Mančesteru, a kada se budemo vratili sledi derbi sa Partizanom na njihovom terenu… Nema mirnog sna, Zvezda je mašinerija – istakao je.

Od kako je stigao na Marakanu osedeo je.

-Pomenuli ste moju crnu kosu kad sam ušao u Crvenu zvezdu i danas skroz belu. Zvezda melje, davi i nema opuštanja. To je naš život, tako smo odabrali kada smo se opredelili da navijamo za Crvenu zvezdu, takav nam je sudbina odabrala put – naveo je Terza.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter