0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NA BANOVO BRDA STIŽE ČETA BARAKA BAHARA: ‘Crveno-beli’ hvataju zalet pred start LŠ!

Objavljeno: 16.09.23 u 09:27

Očekuje nas odličan susret.

U okviru sedmog kola Mozzrat Bet Superlige Srbije danas od 18:05 odmeriće snage fudbaleri Čukaričkog Crvene zvezde na Banovom brdu. Susret ova dva tima dolazi u momentu kada trebaju da igraju svoje prve evropske mečeve, ali će sigurno ići na trijumf i igrati do poslednjeg atoma snage.

Tim iz Ljutice Bogdana je silovito krenuo u novu sezonu, ali su posustali u poslednja dva meča, prvo poraz od Voždovca 3:2, a onda tesna pobeda protiv Novog Pazara 2:1. Reprezentativna pauza je stigla u pravom trenutku, da se izabranici Baraka Bahara  konsoliduju i spreme za najveće izazove. ‘Crveno-beli’ su trenutno drugi na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Sa druge strani Čukarički je ostao bez Dušana Kerkeza, a na njegovo mesto stigao je legenda kluba Igor Matić. Tim sa Banovog brda je klimavo počeo sezonu, pošto su poslednji put trijumfovali 06. avgusta protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca sa 2:1. Možda je ovo utakmica gde će se završiti rezultatska kriza ‘brđana’, s obzirom da ih u četvrtak očekuje susret sa Ferencvarošom.

Duel možete pratiti na Areni Sport Premium 1.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter