0
ATP

FOTO: Twitter/US Open Tennis

NADAL KONAČNO PRIZNAO: „Đokovića teško ko može dostići, realnost je da je najbolji ikada!“

Objavljeno: 11.09.23 u 23:52

„Brojevi ne lažu.“

Toni Nadal, španski trener, je nakon Novakovog uspeha na US Openu otvoreno priznao da smatra da je Novak Đoković najveći teniser svih vremena. Stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala ističe da je Đoković sa svojom 24. grend slem titulom u karijeri zaslužio to prestižno zvanje i da će biti izazovno za bilo kog tenisera da ga nadmaši.

– Novak Đoković je veliki šampion i biće veoma teško dostići ga, ne samo za mog bratanca, nego za bilo koga – rekao je Nadal.

Potom je, malo pokušao da ublaži svoje reči, rekavši da će biti teško odrediti ko je najbolji ikada, ali da titule ipak govore u Novakovu korist.

– Veoma je teško odrediti ko je najbolji u istoriji, ali morate se odlučiti za Đokovića jer titule govore u njegovu korist. Iako lično mislim da je Rodžer Federer povremeno uspevao da igra tenis na višem nivou od Novaka, realnost je da u svetu sporta brojevi ne lažu, a oni govore da je Đoković bez dileme najbolji ikada.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter