2
Domaći fudbal

Nemanja Jovic (C) celebrates after scoring a goal with Aleksandar Lutovac (L) and Fousseni Diabate during the Partizan v Novi Pazar - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

UŽASAN RASPLET SITUACIJE ZA PARTIZAN: Najskuplji igrač napušta klub za džabe!

Objavljeno: 05.09.23 u 20:23

Najgori mogući scenario za ‘crno-bele’.

Partizan se prethodnih meseci u nekoliko navrata suočio sa ozbiljno lošim ponašanjem svog fudbalera, Fusenija Dijabatea. Pre njegovim rečima nisu ispoštovani dogovori i on iz tog razloga više ne želi da bude deo Partizana.

Iako ima važeći ugovor, prema pisanju ‘Futmerkata’ on bi kao slobodan igrač mogao da napusti klub. Prema ‘Transfermarkt-u’ Dijabate je igrač koji ima najveću vrednost u ekipi.

Priča se da bi brzonogi krilni napadač iz Malija karijeru mogao i trebao da nastavi u švajcarskoj. Radi se o ekipi Lozane, koja je zaista loša kada gledamo dosadašnji tok šampionata. Rasplet situacije očekujemo u narednim danima, ali nema sumnje da bi ovo bio veliki udarac za Partizan.

28
13
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter