0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

ZVEZDIN KOREJAC SE OPROSTIO EMOTIVNOM PORUKOM OD OLIMPIJAKOSA: Evo šta je poručio! (FOTO)

Objavljeno: 05.09.23 u 09:20

Poželeo im sreću.

Novi fudbaler Crvene zvezde, Hvan In Bom oprostio se emotivnom porukom od svog sada već bivšeg kluba, Olimpijakosa. On je na svom instagram profilu napisao da im želi sreću i da povrate šampionsku titulu.

-Hvala navijačima Olimpijakosa na svemu. Nikada neću zaboraviti ljubav koju sam dobio od svih vas. Sve kritike koje sam imao su ništa ako razmislim o podršci i ljubavi koju ste mi pružili prošle sezone. Takođe hvala mojim saigračima, stručnom štabu i pomoćnom osoblju. Drago mi je da vidim da radite sjajan posao na početku tekuće sezone. Želimo vam sve najbolje u povratku šampionske titule i uspeh u Ligi Evrope. Hvala – poručio je Bom.

Podsetimo, Hvan je treće pojačanje Zvezde u poslednjih 24 sata, pošto su pre njega stigli još i  Naser Điga Šefi Endiaje. Korejac  je ujedno i najskuplja investicija ‘crveno-belih’ u istoriji, plaćen je 5 miliona evra, a na vernost klubu obavezao se do 2027. godine, a godišnje će inkasirati oko miliona evra.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 황인범 (@inbeom_hwang6)

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter