1
Fudbal

FOTO: Starsport

DA LI BAHAR MOŽE DA BUDE ZADOVOLJAN POBEDOM?: Reprezentativna pauza u pravom trenutku!

Objavljeno: 02.09.23 u 22:25

Pazarci mogli do izjednačenja.

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu nad Novim Pazarom 2:0 na prepunoj ‘Marakani’ u okviru šestog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Crveno-beli’ su uspeli da obraduju svoje navijače i ne pokvare rođendansku žurku, ali koliko Bahar može biit zadovoljan ovim trijumfom.

Može se reći da je ovo ‘pirova pobeda’, pravili su Baharovi izabranici greške koje Pazarci nisu uspeli da iskoriste, a za 17 dana kreće Liga šampiona, a prvi protivnik je šampiona Evrope. Ekspedicija Pepa Gvardiola i ovu takmičarsku godinu je krenula silovito i kada krenu ne umeju da stanu, a greške ni malo ne praštaju. U jako teškoj grupu je Zvezda, a da bi se nadala evropskom proleću moraju da se saberu i ne ponove zadnje dve utakmice.

Lajpcig takođe može da bude jako nezgodan, pobedili su Bajern 3:0 u superkupu Nemačke, a tamošnji fudbal se zna kakav je, kada krenu ne staju do poslednjeg sudijskog zvižduka. Sa Jang Bojsom, Zvezda može da se nosi, ali ponovo, ako prave greške kao u poslednja dva susreta, neće dobro proći.

4
0
1 Komentara
  1. Ovo kako zvezda igra nije ni za ligu konferencije.zasto je prodat stoper u najvaznijem trenutku kad Rusima sad nista ne znaci,a nama gubitak velikih para posto je jasno da cemo biri dzak za udaranje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter