0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Novak Djokovic (SRB) v Laslo Djere (SRB) Beograd, 20.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ĐOKOVIĆU ĆE SE OVO SVIDETI, SRBIMA BAŠ I NE: Poznati detalji srpskog derbija protiv Lasla Đerea!

Objavljeno: 01.09.23 u 08:48

Ko se vrati ranije iz izlaska, može da gleda uz neki giros doduše.

Veliki uspeh srpskog tenisa je ostvaren u Sjedinjenim državama, jer su čak dva naša tenisera uspela da dođu do treće runde, ali ipak jednom se tu put nažalost završava, jer je žreb odlučio da se Novak Đoković i Laslo Đere sastanu u trećoj rundi US Opena.

Srpski teniseri će se sastati na glavnom terenu, Artur Eš , a termin koji su organizatori izabrali nije baš popularan za navijače iz naše zemlje, jer su ovaj duel uvrstili kao poslednji, što znači da bi trebalo da počne od 02.30 časova prema našem vremenu, pa će zaista biti nepraktično gledati veliki srpski derbi na poslednjem Slemu sezone.

Bilo kako bilo, Novaku Đokoviću će ova odluka verovatno prijati, jer smo u drugoj rundi videli koliko ima problema sa privikavanjem na teške dnevne vremenske uslove u vlažnom Njujorku, pa je poznato koliko  se bolje snalazi u večernjim terminima, a meč će početi ne pre 20.00 časova prema vremenu istočne obale SAD.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter