2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SAVIĆ CITIRAO VUJOŠEVIĆA, A DULE PORUČUJE: ‘Drago mi je što je dobio Zvezdu!’ (FOTO)

Objavljeno: 27.08.23 u 12:22

Bivšiem strategu ‘crno-belih’ milo zbog pobede ‘zmajeva’

Legendarni trener KK Partizana, Duško Vujošević oglasio se nakon što ga je citirao trener Voždovca, Marko Savić. Popularni Dule je za MaxBet Sport rekao da mu je drago što je Zvezda izgubila od tima sa krova tržnog centra.

-Drago mi je prvenstveno što je dobio tu utakmicu protiv Zvezde, a potom i što je citirao deo te izjave koju sam često koristio – poručio je.

Zatim je otkrio šta je pričao igračima pre utakmice.

-Često sam citirao igračima pesmu Branka Miljkovića u kojoj se govori o pobednicima i gubitnicima. “Ni u čemu se neće razlikovati od onih koji su pobedili nepravedno”. Pobeda je u tom smislu opasna što za trenutak smanjuje motivaciju, smanji neophodnu tenziju i dovede možda do opuštanja – istakao je Duško.

Ipak nije hteo mnogo da komentariše prvi nastup Srbije na Mundobasketu, gde su ‘orlovi’ savladali Kinu 105:63.

-Rano je još za analizu… Ovo nisu utakmice na osnovu kojih je moguće izvesti zaključke – naveo je Vujošević.

Podsetimo, Voždovac je savladalo Crvenu zvezdu rezultatom 3:2, a trener ‘zmajeva’, Marko Savić je nakon pobede citirao Duška Vujoševića, rekavši da je ‘svaka pobeda mnogo opasna’.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

31
10
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter