0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSRNULI PARTIZAN DOČEKUJE JAVOR ZA OKREPLJENJE: Evo gde možete pratiti susret! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.23 u 10:35

Da li ‘crno-beli’ mogu do trijumfa i do veće doze samopuzdanja?

Fudbaleri Partizana dočekuju Javor u okviru petog kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu u Humskoj. Tim Igora Duljaja  je u nezadivnoj situaciji, pošto su u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Konfrecnija poraženi od Nordsjelanda sa čak 5:0.

Strateg ‘crno-belih’ je pred ovaj duel rekao da su ovo teške utakmice pogotovu posle onakvog poraza.

-Sve te utakmice su mnogo teške, posebno posle ovako sramnog poraza. Kao i na prethodnoj utakmici protiv Sabaha rekao sam da ću tražiti od tima da razmišljaju o sledećoj utakmici, a to je Javor. – poručio je.

Od starta šampionata Partizan igra promenjiov, neuverljivo. Do sada su ostvarili 2 pobede (Radnički Niš 2:1 i Vojvodina 2:0) i jedan remi (TSC 3:3), dok u Evropi nisu baš napravili neki rezultat. Protiv Sabaha su prvi meč izgubili 2:0, da bi u Beogradu jurili prednost i nakon penala slavili. Protiv danske ekipe je teži zadatak, moraju da nadoknade zaostakak od 5:0.

Sa druge strane Javor ima šarenoliku formu od dve nerešene (Voždovac 0:0 i Čukarički 2:2), jednu pobedu (Novi Pazar 3:1) i poraz od TSC-a 3:0. Zauzimaju deseto mesto na tabeli, a sigurno je veliki motiv da iznenade posrnulog giganta. Duel počinje u 19:30 na kanalu Arena Sport Premium 1.

KVOTE EFBET KLADIONICE ZA OVAJ SUSRET:

Partizan 1.35 

Nerešeno 5.60

Javor 9.80

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter