1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ NEZADOVOLJAN TERMINOM UTAKMICE PROTIV IMT-A: ‘Nije normalno da se igra na 40 stepeni!’

Objavljeno: 27.08.23 u 09:25

 ‘Izvanredan podatak, dovoljno govori o nama i timskoj igri koju forsiramo.’

Trener TSC-a iz Bačke Topole, Žarko Lazetić je za Mozzart Sport posle susreta sa ‘traktoristima’ istakao da termin utakmice nije bio normalan i da se počinje na 40 stepeni.

-U prvom poluvremenu je bila spora utakmica opravdano. Imam opravdanje i za igrače, lakše je bilo ekipi koja se brani. Termin utakmice nije bio normalan, počinje meč na 40 stepeni, ali to je neka druga priča. U drugom delu smo pronašli više prostora, ali nismo dovoljno punili kazneni prostor – naveo je on.

Dodao je da je njihov plan bio da ostanu strpljivi.

-Oni dobro brane bočne lopte kada se spuste nisko, u drugom delu se utakmica otvorila, dosta smo solidno branili kontre. Neki naš plan je bio da ostanemo strpljivi, da ne brzamo i da ako treba čekamo 95. minut da postignemo gol – nastavio je.

Topolčane je u samom finišu susreta doveo u vođstvo Mirčevski, a strateg tima sa severa Srbije je poručio da će im značiti puno u nastavku.

-Izvanredan podatak, dovoljno govori o nama i timskoj igri koju forsiramo, trudimo se da napravimo takav tim. Rekao sam igračima na poluvremenu da ne budu nervozni, tim koji ima na klupi Mirčevskog to može da okrene u poslednih deset minuta. Izvanredno za Mirčveskog koji ima taj gen da daje golove. Značiće nam puno u nastavku – zaključio je Lazetić.

Podsetimo, TSC je juče savladao IMT rezultatom 1:0 i iskoristili poraz Crvene zvezde od Voždovca 3:2 i popeli sa na vodeću poziciju.

Standings provided by Sofascore
0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter