1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PORAZ OD VOŽDOVCA KAO OTREŽNJENJE PRED ONO NAJVAŽNIJE: Bahar ima vremena da nađe gde škripi pred LŠ!

Objavljeno: 27.08.23 u 08:20

‘Zmajevi’ iznenadili na krovu.

Kaznena ekspedicija Baraka Bahara doživela je svoj prvi krah od fudbalera Voždovca sinoć u petom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Ovo je bio prvi poraz Crvene zvezde u domaćem šampionatu još od 21.10.2021. godine i Radnik Surdulice 2:1 ili tačno 667 dana, što je neverovatan podatak.

Šta znači ova izgubljena utakmica od ‘zmajeva’? Ovo bi trebalo malo da probudi i otrezni fudbalere i navijače ‘crveno-belih’ da nisu nepobedivi i da oni imaju mana. Ovo se desilo u pravom trenutku (ako za poraz to postoji), jer za nekoliko dana je žreb za Ligu šampiona Bahar će saznati protiv koga će njegovi izabranici voditi bitke u grupnoj fazi.

Crvena zvezde je krenula silovito 5:0 protiv Vojvodine, 4:0 Napredak, 4:1 Mladost i 3:0 Spartak, a pre toga, ono što je podiglo sve na noge je i ubedljiva pobeda protiv Fiorentine od 5:0. To jeste odličan rezultat, ali ipak i tim iz Ljutice Bogdana ima svojih mana, a to je pokazao Voždovac sinoć.

Ovaj poraz bi trebao da donese otrežnjenje i dublju analizu svojih igrača od strane Baraka Bahara, gde curi, a možda i dovođenje nekog igrača koji nije toliko potkovan tehnikom. Nekad je dobro imati u timu onog koji gine i koji nije toliko pun znanja, ali nadamo se da će uvideti greške, jer kada krene ono najvažnije, a to je Liga šampiona, tada će morati da bude sve pod konac.

9
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter