0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

TRAJKOVIĆ PRED SUTRAŠNJI MEČ SA KRAGUJEVČANIMA: ‘Bitna utakmica, moramo da izvučemo bodove!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.23 u 13:58

Nišlije u nezgodnoj situaciji.

Fudbaleri Radničkog iz Niša u okviru petog kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu ‘Čair’ od 18:30 dočekuju imenjaka iz Kragujevca. Šef stručnog štaba domaćih, Nikola Trajković izneo je svoja očekivanja pred sutrašnju duel.

-Očekuje nas jako bitna utakmica, imamo seriju od četiri poraza. Rekao sam igračima da ostavimo to iza sebe, svakako sam mišljenja da smo možda mogli nešto da izvučemo iz tih utakmica, nažalost nismo. Da li je bilo šansi, igre, to sve treba da ostavimo iza sebe. Rezultat je najbitnija i to je ono što nas diže – započeo je.

Istakao je da sutra moraju da se osvoje tri boda.

Sutra moramo da izvučemo bodove, još bolje ako to može uz lepršavu igru, ali samo treba da nam bude u glavi da osvojimo tri boda – poručio je trener Radničkog.

Dotakao se kadrovske situacije.

Stojanović ima probleme još od utakmice sa Partizanom. Pokušao je da se vrati, trenirao je, ali su bolovi jači od toga. Bakić je imao nekih sitnih problema, virus je bio u pitanju. Mislim da će biti u stroju sada. Neće biti nekih prevelikih promena u odnosu na prošle utakmice – naveo je Trajković.

Podsetimo, tim sa ‘Čaira’ je do sada ostvario četiri poraza (Čukarički 2:0, TSC 3:0, Partizan 2:1, Vojvodina 3:2). Nisu ni Kragujevčani u boljoj poziciji, imaju takođe nula bodova uz utakmicu manje i imaju tri izgubljene (Novi Pazar 2:0, Čukarički 2:1 i TSC 1:0).

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter