0
Fudbal

Djordje Petrovic Cukaricki - TSC, Superliga Srbije 12.3.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BIVŠI GOLMAN LIVERPULA NAHVALIO PETROVIĆA: ‘Biće borba, ali mislim da je Đorđe broj jedan!’

Objavljeno: 23.08.23 u 12:05

‘Njegov razvoj, njegov progres je bio sjajan.’

Nekadašnji golman reprezentacije Sjedninjenih Američkih Država, Bred Fridel rekao je lepe stvari o bivšem čuvaru mreže Čukaričkog, Đorđu Petroviću. On je naveo da je on sjajan radnik i jedan od najboljih golmana u MLS ligi. 

-On je sjajan radnik i u branjenju udaraca, retko je loš u skoku i izuzetan je u zaustavljanju šuteva. Samo mu je 23-24 godine, a već ima sjajnu karijeru. Bio je najbolji golman u MLS, miljama ispred svih. Pominjao sam ga u nekoliko timova u Premijer ligi. Drago mi je da će završiti u jednom od velikih i to sa osobljem o kojima imam samo reči hvale. – istakao je on.

Dodao je da će biti borbe između Sančeza i njega, ali da će Đorđe izboriti poziciju broj 1.

-Sančes je tu, Đorđe će morati da se bori za mesto. Mislim da će da dobije šansu, Ne znam kada će se to desiti, ali kada je jednom dobije, ne vidim kako će ga neko smeniti. Biće borba, ali mislim da je Đorđe broj jedan. Njegov razvoj, njegov progres je bio sjajan. Vidim ga kao dugoročnog golmana broj jedan u Čelsiju. – poručio je Fridel.

Podsetimo, Petrović je bio do pre nekoliko dana član Nju Inglanda iz kojeg je prešao u Čelsi za 16 miliona evra i postao najskuplji srpski golman. Takođe, prvi čuvar mreže u MLS ligi koji je plaćen iznad 10 miliona, a za klub iz Amerike je zabeležio 43 nastupa. Za njega su bili još zainteresovani i Mančester junajted, Nant, Notingem Forest. 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter