0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Head coach Barak Bakhar Crvena Zvezda looks on during the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BAHAR SPREMA NOVU BOMBU: Crvena zvezda ozbiljno zagrizla za napadača iz Švajcarske!

Objavljeno: 22.08.23 u 14:11

Čeka nas uzbudljiva završnica prelaznog roka

Crvena zvezda se bliži završetku prijelaznog roka sa željom da pojača svoje redove i dodatno se pripremi za izazove predstojeće sezone. Iako su se dogovorili sa nekim igračima, poput Emanuela Late Lata, stvari nisu išle planiranim tokom, te crveno-beli sada pažljivo biraju nova pojačanja kako bi se osigurali za izazove koji dolaze.

Nedavno je došlo do preokreta u slučaju Emanuela Late Lata, kada je odlučio otići u Midlsbro umjesto da pređe u redove Crvene Zvezde. Ovaj neočekivani obrt naterao je klub da razmotri buduće transfer opcije sa oprezom. Klubovi sa Marakane su, prema saznanjima Mozzart Sporta, posebno fokusirali na tržište u Švajcarskoj.

Među potencijalnim pojačanjima, izdvaja se napadač Kris Bedija iz Serveta. Ovaj mladi igrač iz Obale Slonovače blistao je prošle sezone, postigavši 12 golova na 23 meča, a svojim dobrim igrama privukao je pažnju Crvene Zvezde. Bedija bi mogao biti adekvatno pojačanje za napadački segment tima, a Crvena zvezda bi mogla iskoristiti njegove usluge u Ligi šampiona.

Osim toga, klub razmatra i opcije na drugim pozicijama, poput zadnjeg veznog i štopera. Predsednik kluba, Barak Bahar, aktivno traži rješenja koja će doprinijeti jačanju tima. Pregovara se o dolasku igrača poput Vanje Drkušića iz Sočija i drugih potencijalnih pojačanja.

Izlazni transferi također igraju ulogu u finišu prelaznog roka. Klub je već prihodovao oko 11.000.000 evra, a dalji izlazni transferi, poput Stefana Lekovića i Kingsa Kangve, mogli bi dodatno oblikovati budžet Crvene zvezde i omogućiti dodatna pojačanja.

Situacija na transfer tržištu je dinamična i određene odluke se očekuju vrlo brzo. U klubu se sada fokusiraju na pronalaženje pravih pojačanja kako bi što spremniji dočekali izazove koji dolaze, uključujući i grupnu fazu Lige šampiona.

19
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter