0
Evrokupovi

during the UEFA Conference League 2023/2024 qualifiers match between Partizan and Sabah on stadium FC (JNA) on August 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IDE NA OSLABLJENE DANCE: Nordsjeland dva dana pred duel sa crno-belima prodao jednog od najboljih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.23 u 13:50

Videćemo kako će izgledati bez njega

Mladi fudbalski talenat Ernest Nuama se bliži potpisivanju zvaničnog ugovora sa Lionom, što je potvrdio ugledni izveštač Fabricio Romano. Ganski napadač je uspešno prošao medicinske preglede i uskoro će postati deo redova francuskog velikana, napuštajući svoj dosadašnji klub Nordsjeland.

Lion će za Nuamin prelazak iz Danske platiti pet miliona evra za pozajmicu, uz obavezu da sledeće godine izdvoji još 25 miliona kako bi ga otkupio i zadržao u svom sastavu. Ovaj 19-godišnjak će tako postaviti novi klupski rekord Liona kada su obeštećenja u pitanju. Nuama će potpisati ugovor koji će ga vezati za klub sve do leta 2028. godine.

Protekle sezone, Nuama je briljirao postigavši 17 golova na 42 odigrane utakmice za prvi tim Nordsjelanda, što ga je učinilo jednim od najatraktivnijih mladih napadača u Evropi. Njegov dolazak u Lion će zasigurno ojačati ofanzivne opcije ovog renomiranog kluba.

Dolazak Nuame u Lion će biti gubitak za Nordsjeland, posebno u duelima sa srpskim Partizanom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Njegov odlazak će svakako ostaviti prazninu u napadačkom segmentu tima iz Danske.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter