2
Evrokupovi

during the UEFA Champions League season 2023/2024 third qualifying round match between TSC Backa Topola and Braga Portugal at stadium TSC Arena on August 15, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LAZETIĆ NAKON ELIMINACIJE IZ KVALIFIKACIJA ZA LŠ: Ne mislim da je Braga mnogo bolja, ovo nam je škola!

Objavljeno: 15.08.23 u 23:42

Svestan da nije bilo slavno.

TSC je deklasiran pred svojim navijačima rezultatom 1:4, odnosno u ukupnom skoru 1:7 od strane portugalske Brage, a nakon meča Žarko Lazetić rekao je sledeće.

 Ovako izgleda da je Braga mnogo bolja, što ja ne mislim. Oni su iz svih prvih šuteva dali golove. Nismo bili dovoljno agresivni defanzivno, daleko smo stajali, igrali u poluritmu. Da li su teške noge ili preveliki respekt, ne znam. Ovo je škola za nas, probaćemo da naučimo, da nam se ovo ne ponavlja. Čestitam Bragi, želim im da uđu u Ligi šampiona. Mi se okrećemo SLS i Ligi Evrope, protivnici su sličnog kvaliteta kao Braga, značiće nam ovo – izjavio je Lazetić posle meča za TV Arenasport.

TSC će takmičenje nastaviti u grupnoj fazi Lige Evrope.

– Nema vremena u fudbalu za žaljenje. Nedostajali su nam i bitni igrači. Na ovom nivou potreban je najjači mogući tim. Ovo je velika lekcija, a nadam se da ćemo da budemo bolji u nastavku sezone. Ako gledamo ovu utakmicu onda mora sve da se menja. Možda je potreban i novi trener i novi igrači. Nećemo donositi odluke, niti nekoga precrtavati na osnovu ove utakmice. Svi smo bili ispod nivoa, pošto ništa nije bilo dobro. Možda sam se i ja previše bazirao na ofanzivu, a ne defanzivu… Nismo bili agresivni, a to je osnova svega. Nismo ih stavili u poziciju da imaju neko opterećenje, a oni su na vreme rešili sve – naveo je Lazetić.

 

 

On je zahvalio navijačima na podršci na meču protiv Brage.

– Ovo je skupo plaćena škola, ali možda je i realnost. Pokazaće Liga Evrope. Nadam se da će nas publika i tamo podržavati kao sada – zaključio je trener TSC-a.

0
1
2 Komentara
  1. Hajde budi dobar i priznaj sam sebi, ako već nećeš drugima. Sad si izrekao takav konstrukt koji nema veze sa stvarnošću. Možeš ti u ovoj našoj Tocart ligi da igraš kako hoćeš, ali Evropa je jedinom merilo. Za Bragu si trebao sa se spremiš i ti sam i ekipa, tehnički, taktički, tehnološki i psihički i da juriš onu jednu jedinu šansu za gol. Dakle pripreme da boli i nepostojća kost u glavi, ali ne; prošetala vas Braga, još da im zahvalite što vas nisu napucali do kraja. E, sad; uzbuđenje ti svakako neće nedostajati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter