1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/FK Partizan

U HUMSKU STIGAO NOVI GOLMAN: Bivši čuvar mreže Iniđije je novo pojačanje Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 15.08.23 u 15:50

Nastavljaju sa sklapanjem tima.

Mladi Crnogorac, Krsto Ljubanović pojačao redove ‘crno-belih’, potvrdio je i sam klub na društvenim mrežama. On je došao kao slobodan igrač, a u toku prošle sezone j trenirao u Teleoptiku, tako da je zadovoljio čelnike u Humskoj i potpisao ugovor na tri godine.

Ljubanović će biti četvrti golman u rosteru Igora Duljaja, pored Jovanovića, Stevanovića Vanje Radulaškog. Podsetimo, kao pojačanja u Partizan su došli Šćekić,  Nikolic, Kanute i Severina, Kalulu, Saldanja, Stojković Jovanović. Od starta šampionata ‘crno-beli’ imaju dve pobede (Vojvodina 2:0 i Radnički Niš 2:1) i jedan remi protiv TSC-a 3:3.

4
1
1 Komentara
  1. Ovaj golman je pre godinu dana potpisao za Partizan, pa ga onda dali Teleoptiku… Tipicna crnogorsko-mafijaska prica… Iz Teleoptika je zbrisao u Indjiju, pa je iz nje zbrisao u Partizan i to na 3 godine, ako je informacija tacna… Kralj je za zatvor.. Golman nece biti ispod 12 000 evra mesecno minimum, a mozda i 20 000, pa jos za tri godine, i onda se pitas zasto je Partizan pukao?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter