0
Fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN ODREDIO CENE ULAZNICA ZA DUEL SA SABAHOM: Takođe, iznenađenje za najmlađe!

Objavljeno: 14.08.23 u 16:40

Potrebna im je maksimalna podrška.

Fudbaleri Partizana u četvrtak dočekuju Sabah u revanš susretu kvalifikacija za Ligu konferencija, a iz Humske su se oglasili povodom cene ulaznica za ovaj duel. Iz ‘crno-belog’ tabora su omogućili da prisustvo šire publike i pristupačnu cenu ulaznica.

-Povodom predstojeće utakmice trećeg kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencije, između FK Partizan i FK Sabah, koja će biti odigrana 17. 8. 2023. godine, sa početkom u 21 čas, Upravni odbor FK Partizan doneo je odluku da cena pojedinačne ulaznice za sve sektore na tribinama za navedenu utakmicu iznosi 299 dinara. Na ovaj način, FK Partizan želi da omogući najširu moguću podršku igračima i stručnom štabu u nastupajućoj utakmici, koja je od nemerljivog značaja za sve koji vole Partizan. – započeli su.

Istakli su da će na istčnoj tribini biti organizovana tzv ‘dečija tribina’.

-Takođe, na sektoru stadiona ”istok” kao i nebrojeno puta do sada, biće organizovana tzv.”dečija tribina”, odnosno omogućeno prisustvo i podrška dece iz škola fudbala iz Srbije i regiona. – poručuju ‘crno-beli’.

Na kraju su naveli da ko je kupio kartu za Partizan-Radnički Niš, moći će da validira kartu za duel protiv Sabaha.

-Svi gledaoci koji poseduju ulaznicu za utakmicu trećeg kola Superlige Srbije FK Partizan – FK Radnički, moći će da navedenu ulaznicu validiraju na ulazima na stadion i prisustvuju utakmici FK Partizan – FK Sabah. Napred Partizan, do pobede! – zaključili su iz Humske.

 

 

 

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter