0
Evropske lige

Foto: Twitter/@BrentfordFC

OGROMAN BOD BRENTFORDA: Pčelice zaustavile renovirani Totenhem na otvaranju Premijer lige!

Objavljeno: 13.08.23 u 17:50

Pevci nisu stigli do pobede

Uzbudljiv prvi susret nove sezone Premijer lige doneo je remi između Brentforda i Totenhema, 2:2 (2:2).

Utakmica je započela u dinamičnom ritmu, s obostranim napadima i brojnim šansama. Totenhem je prvi došao do vođstva u 11. minutu, zahvaljujući Kristijanu Romeru koji je iskoristio sjajno dodavanje Medisona.

No, Brentford nije klonuo duhom. Samo 15 minuta kasnije, sudija je na poziv VAR-a dosudio penal za domaćine nakon prekršaja Sona u šesnaestercu. Brajan Embeumo je bio siguran realizator i doneo izjednačenje.

Brentford nije stajao. Visa je deset minuta kasnije, iskoristivši grešku odbrane Totenhema, postigao drugi gol za svoj tim, uz malu dozu sreće.

Prvo poluvreme je, neobično, produženo za 11 minuta zbog povrede Romera i VAR provere. Totenhem je iskoristio ovu priliku i u 45+4. minutu poravnao rezultat. Emerson Rojal je iskoristio dodavanje Medisona i preciznim udarcem sa 20 metara savladao golmana Brentforda.

U drugom poluvremenu tempo igre se smirio, a prave šanse su bile ređe. Damsgard je imao priliku za Brentford u 58. minutu, ali je golman uspešno intervenisao. Brentford je takođe tražio novi penal, ali ovog puta sudija nije reagovao.

Na kraju, rezultat se nije menjao i oba tima su podelila bodove u ovom uzbudljivom susretu.

Ovaj meč ukazuje da će Brentford i ove sezone biti ozbiljan konkurent u Premijer ligi, dok će Totenhem morati nastaviti da se bori kako bi ostvario svoje ambicije.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter