0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG

PSŽ SE OBRUKAO: Šampion Francuske remizirao bez golova pred svojim navijačima!

Objavljeno: 12.08.23 u 23:23

Publika je bila razočarana

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Lorijena su otvorili sezonu francuske Lige 1 remijem bez golova (0:0) na stadionu „Park Prinčeva“. Ovo je bio četvrti put da aktuelni šampion otvara prvenstvo protiv Lorijena i, nažalost po Parižane, četvrti put su ostali bez pobede.

Iako su igrači Luisa Enrikea imali znatno veći posed lopte i pokušavali dvocifrenim brojem udaraca, nisu uspeli da pronađu put do mreže protivnika. Novopridošli portugalski napadač, Gonsalo Ramos, prvi je zapretio već u osmom minutu meča, ali od tada su Parižani imali poteškoća u stvaranju pravih prilika.

Lorijen je, s druge strane, imao najbolju šansu na meču u 42. minutu kada je Abergej zatresao stativu domaćih, podsećajući Parižane da ništa nije zagarantovano.

Ovo veče je bilo prilično frustrirajuće za ekipu PSŽ i njihove vernike navijače, a predstavlja i početak nove fudbalske sezone u kojoj će Parižani pokušati da se vrate na vrh tabele. Njihova sledeća prilika da ostvare prvu pobedu biće za nedelju dana protiv Tuluza. Sa druge strane, Lorijen će se suočiti sa Niceom u svom narednom meču.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter