0
Domaći fudbal

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2009/2010.Metalac (Gornji Milanovac) Vs. Partizan.Nikica Klincarski.Kragujevac, 08.11.2009..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LEGENDA PARTIZANA O PORAZU OD SABAHA: ‘Šansu su Partizanu minimalne – Bili smo katastrofalni!’

Objavljeno: 12.08.23 u 10:52

Potpuno je razočaran

Partizan je pretrpeo poraz na gostovanju Sabahu od 2:0. Rezultat kao rezultat i nije u potpunosti tragičan, ali ono što se videlo na terenu je veoma zabrinjavajuće, što je potvrdio i sam Nikica Klinčarski, legenda Partizana:

‘Voleo bih da nisam u pravu, ali plašim se da su šanse Partizana za prolaz u naredno kolo minimalne.’ – rekao je Klinčarski u razgovoru za Sportski žurnal i potom dodao:

‘Porazi su sastavni deo igre, ali dugo me jedan meč nije baš toliko istresirao i namučio. Nemoć, dezorijentacija i letargija u svim linijama tima. Partizan se nijednog momenta baš ništa nije pitao. Užasno zvuči gola činjenica da su samo dva gola minusa splet okolnosti. Bili smo katastrofalni i na pragu rezultatskog debakla.’ – zaključio je on.

11
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter