2
Evroliga

Mike James during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DŽEJMS U PARTIZANU? Sprema se najveća bomba u evropskoj košarci!

Objavljeno: 11.08.23 u 18:33

Trenutno pred sobom ima dve opcije

Američki košarkaš Majk Džejms napušta Monako nakon raskida ugovora, što je privuklo pažnju svih relevantnih evropskih košarkaških medija. Sada se postavlja pitanje gde će nastaviti svoju karijeru, a među potencijalnim destinacijama spominju se kako Olimpijakos, tako i Partizan.

Nakon odlaska nekoliko ključnih igrača iz Olimpijakosa, uključujući Kostasa Slukasa i Sašu Vezenkova, tim iz Pireja aktivno traga za novim pojačanjima kako bi zadržao svoj ugled i konkurenciju u Evroligi. Olimpijakos je sada okrenut ka Majku Džejmsu kao potencijalnoj superzvezdi koja bi mogla da im pomogne da se domognu Fajnal fora Evrolige i nastave svoj uspešan niz.

Prema saznanjima, Džejms je odbio putovanje u Monako, a njegovi agenti su u pregovorima s Monakom oko trenutnog raskida ugovora. Interesovanje Olimpijakosa je snažno, ali se takođe pominje i mogućnost da Džejms svoju karijeru nastavi u Beogradu, kao član tima Partizana.

U prošloj sezoni Evrolige, Džejms je beležio zapažene statistike od 15,9 poena, 3,7 skokova i 4,4 asistencije po utakmici, doprinoseći uspehu Monaka i osvajanju titule u LNB ligi. Dolazak Kembre Vokera u Monako može se smatrati jednim od razloga Džejmsove želje za promenom sredine.

Svi ljubitelji košarke, kako u Beogradu, tako i širom Evrope, nestrpljivo iščekuju konačnu odluku Majka Džejmsa. Hoće li se pridružiti Partizanu i dodatno ojačati njihov tim ili će ipak izabrati put ka Pireju i postati deo Olimpijakosove ambicije za osvajanjem Evrolige? Odgovor na ovo pitanje mogao bi redefinisati narednu sezonu evropske košarke.

129
20
2 Komentara
  1. Ako je PAMETAN doci ce u PARTIZAN NAJBOLJA publika , super BREND! Trener vrh .
    P.S. Samo da se deo crkve ne UMESA.

    15
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter