1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

‘BRĐANI’ PREDSTAVILI NOVE DRESOVE: Ostali verni Adidasu! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.23 u 14:15

Četa Dušana Kerkeza kreće u istorijsku sezonu.

Tim sa Banovog brda predstavio je nove dresove u kojima će igrati u predstojećoj sezoni. Promenjen je dizajn, ali je Adidas još uvek tu, ali su oni već imali svoju premijeru na susretu drugog kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca.

FOTO: FK Čukarički

Ekonom kluba, Nenad Pavlović, istakao je da je adidas prvi put nekom klubu u Srbiji ponudio da sam osmisli dizajn dresova.

-Prvi put u srpskom fudbalu „adidas“ je nekom klubu ponudio da sam osmisli dizajn novih dresova, što su naši dizajneri i učinili. Odabrali smo dresove koji su imali premijeru na stadionu „Čika Dača“, tada smo nastupali u gostujućoj, crnoj garnituri, sa zlatnim detaljima, u skladu sa logom našeg kluba. Protiv Javora ćemo igrati u domaćoj, beloj garnituri dresova. – naveo je.

Poručio je da je sigurna da će predstaviti u najboljem mogućem svetlu publici u Evropi.

-Golmanski dresovi su plavi, žuti i crveni. Kad klub poseduje dve osnovne garniture čije su boje bela i crna, treća garnitura nije neophodna, ali imamo i tu varijantu, boja je fluorescentno-žuta. Sigurni smo da će se naš klub i na ovaj način predstaviti u najboljem mogućem svetlu publici širom Evrope. – zaključio je Pavlović.

FOTO: FK Čukarički

Podsetimo, Čukarički je od starta domaćeg šampionata zabeležio maksimalan učinak (Radnički Niš 2:0 i Radnički 1923 2:1), a 24. avgusta kreću svoju evropsku avanturu na stadionu ‘Dubočice’ Leskovcu. Protivnik ‘brđana’ u kvalifikacijama za Ligu Evrope će biti pobednik duel Olimpijakos-Genk.

4
1
1 Komentara
  1. Veoma lepi dresovi. Svidjaju mi se kragne,diskretne ali dobre za leto. Mnogo bolje od obicnih belih okovratnika kod Pume-Partizan. To mi uvek nekako deluje bizarno,zanemareno i kvari kompletan utisak. Da se ja pitam nikad ne bih dozvolio takav okovratnik jer sa njime dres mi deluje kao navuceni dzak na coveka! Jesam pfc-fan ali ,za razliku od mnogih, prvo pogledam resenje za kragnu i dajem svoj sud o njemu.
    Bravo Brdjani,lep dres ,jos samo da uradite nesto u Evropi. Naravno, i srecno vam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter