2
Košarka

FOTO: Twitter/ KK Partizan Mozzart Bet

BOMBA U HUMSKOJ: Saigrač Nikole Jokića je novi košarkaš Partizana!

Objavljeno: 10.08.23 u 13:45

Ovo bi moglo da bude ozbiljno pojačanje za crno-bele

Veliki transfer potresa košarkaške krugove dok je tržište dugo iščekivalo konačni rasplet. Pi-Džej Dozijer, američki košarkaš iz redova Denver Nagetsa, staviće je svoj potpis na ugovor sa Partizanom, označavajući početak nove faze u svojoj karijeri, prenosi Mozzart Sport.

Dozijer je odlučio da se pridruži Partizanu i svojim talentom i iskustvom doprinese ovom renomiranom klubu. Iako je igrač Denver Nagetsa, koji je takođe tim na kojem briljira najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić, Dozijer je izabrao da provede narednu sezonu igrajući za Partizan.

Ovaj potez unosi novu energiju i uzbuđenje među fanove Partizana, dok se s nestrpljenjem očekuju njegovi nastupi u crno-belom dresu. Potpisivanje ugovora na godinu dana označava početak Dozijerove avanture u Evropi, a njegova veza sa klubom i igračima će sigurno dodatno ojačati timsku hemiju.

Sada ostaje samo da se uživa u Dozijerovim veštinama i doprinosu Partizanu u narednoj sezoni, dok se svi pripremaju za uzbuđenja i izazove koje donosi predstojeće takmičenje.

47
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter