6
Košarka

FOTO: Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

NOVO PODRHTAVANJE TRANSFER PIJACE: Partizan dovodi igrača Denvera! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.23 u 16:50

Jokićev saigrač u Beogradu.

Tim Željka Obradovića u novu sezonu ulazi kao branioci trofeja u AdmiralBet ABA ligi, a odlično su se pokazali i u Evroligi, gde im je za dlaku izmakao fajna-for. ‘Crno-beli’ su ispali od Real Madrida, ali su učinili nešto nesvakidašnje, poveli 2:0 u seriju u sred prestonice Španije, ali su na kraju ‘kraljevi’ prošli dalje posle preokreta 3:2.

Nakon što se završila takmičarska godina u Partizanu se nije mnogo mirovalo, pa se prionulo na posao i u sklapanju ekipe za sve ono što predstoji. Klub su napustili Matijas Lesor, Dante Eksum, Janis Papapetru, Jam Madar, Tristan Vukčević, dok su ‘crno-beli’ dres obukli Mateuš Ponitka Ognjen Jaramaz. 

Takođe, Partizan je bio na korak od dovođenja Nikole Mirotića, ali na kraju od ovog transfera nije bilo ništa samom odlukom bivšeg asa Barselone. Sada, kako Sportal prenosi, ‘crno-beli’ su blizu dovođenja košarkaša Denver Nagetsa, Pi Džej Dozijer. On igrao na poziciji plejmejkrea, a prethodne tri godine je bio član šampiona NBA lige.

Prosečno je beležio  7.7 poena, 3.6 skokova i 1.8 asistencija po meču, a pored Nagetsa, nosio je dresove Oklahome Sakramenta. 

55
13
6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter