1
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic (L) and Yam Madar react during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SJAJNI CENTAR PRELOMIO: Partizan ga ‘jurio’ nedeljama, a evo šta je on odlučio!

Objavljeno: 09.08.23 u 12:52

Bio bi strašno pojačanje za ‘crno-bele’.

Odlaskom Matijasa Lesora, ekipa Partizana je krenula u potragu za njegovom zamenom. Dugo se čekalo na Mirotića, ali on nije došao, pa se klub okrenuo alternativama. Jedna od opcija bio je i portugalski centar iz razvojne lige, Nemijas Keta.

Momak rođen 1999. godine, visok je 213cm i bio je jedan od najboljih košarkaša Razvojne lige u sezoni za nama.

Iako se činilo da su on i Partizan u podmakloj fazi pregovora, celokupan slučaj doživeo je preokret u poslednjem trenutku. Keta je dobio ponudu Sakramento Kingsa i odlučio da ostane još jednu sezonu ‘preko bare’, pre nego što se možda odluči na dolazak u Evropu.

8
18
1 Komentara
  1. Ovog igrača Partizan nikada nije jurio da ga potpiše, informacija vam je netačna.
    Uz dužno poštovanje niste do sada (mislim na sportske medije) pogodili ni jednog igrača sem Mirotića, sa kojim je Partizan bio u pregovorima. Sve ostalo su nagadjanja i rekla kazala.
    Sportski pozdrav

    10
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter