3
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘CRNO-BELI’ U POHODU NA DVA POJAČANJA IZ TURSKE: Iz Humske popunjavaju roster! (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.23 u 18:25

Da li će tim Igora Duljaja konačno proigrati?

Fudbaleri Partizana su sinoć na ‘Karađorđu’ u okviru drugog kola ‘Mozzart Bet Superlige Srbije ostvarili prvu pobedu u sezoni protiv Vojvodine rezultatom 2:0. ‘Crno-beli’ su popravili utisak, nakon što su u na startu šampionata remizirali 3:3 protiv TSC-a. Igor Duljaj još uvek sklapa kockice kako bi imao dobar roster za sve što predstoji.

Tim iz Humske takođe očekuje meč sa Sabahom u kvalifikacijama Ligu Konferecnija. Kao nova pojačanja u Partizan su stigli  Šćekić,  Nikolic, Kanute i Severina, Kalulu, Saldanja Stojković, kao potencijalni transfer pominjao se i povratak Matije Nastasića, ali do toga nije došlo.

Kako MaxBet Sport saznaje, ‘crno-beli’ su u potrazi sa štoperom, a rešenje vide u Ajzaku Kofiju, fudbaleru Sivapsora. On je član turskog kluba od 2019. godine, a još je oblačio dresove Đenove, Kijeva, Kaprija, Sporting Hihona, Pijaćence Sasuola. Može se reći da je univerzalac, pošto može da igra na poziciji zadnjeg veznog.

Međutim, tu nije kraj, osim Kofija ,Partizan je zainteresovan za igrača Kašimpaše, Valentana Eserika. On može da igra i na pozicji iza napdača, ali i po krilu, što mu je prirodna pozicija. Prošle sezone je odigrao samo 12 susreta, a igrao je još i za Monako, Nicu, Fiorentinu, Sent Etjen, Fiorentinu, Nant i Veronu.

50
7
3 Komentara
  1. U ovom trenutku Partizanu su potrebni stoper i levi bek… Stoper mora biti iskusan igrac, Afrikanac, jer oni su snazni i brzi, dok levi bek moze biti i Bukinac iz Vojvodine, mlad, brz, ostar, na duze staze..

    4
    0
    Odgovori
  2. I Eserik i Kofi su stari, imaju po 31g. Treba nacii mladje,do 23-25 g da bi se nesto na njima i zaradilo. Na ovaj nacin se ide u corsokak samo.

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter