1
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NESVAKIDAŠNJI POTEZ ŽELJKA OBRADOVIĆA: ‘Žoc’ se opustio na odmoru u rodnom gradu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.23 u 15:50

Gest koji je sve zadivio.

Košarkaši Partizana imali su dugu i napornu sezonu, odigravši skoro 80 mečeva. Tim Željka Obradovića je osvoji AdmiralBet ABA ligu nakon deset godina čekanja pobedivši Crvenu zvezdu 3:2 u finalnoj seriji. Takođe, u Evroligi su imali zapaženu ulogu, a fajnal-for im je za dlaku izmakao, izgubivši od Real Madrid 3:2, posle vođstva od 2:0.

Posle napornog rada valja se i dobro odmoriti, a to i čini trener Partizana, Željko Obradović. On je prvo bio na odmoru u Barseloni, a čim se vratio nazad. uputio se u rodni Čačak, kako bi provodio vreme sa porodicom i prijateljima, ali i napunio bateriju za sve ono što sledi.

Obradović je poznat po tome što voli dobru muziku i provod, a sada je izašao snimak kako ‘Žoc’ vadi pare i časti u jednom lokalu. On je izvadio novac iz džabe i predao prijatelju koji je sedeo na stolici, a taj potez zadivio je sve.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

9
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter