8
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SUDIJA MITIĆ NA METI NAVIJAČA PARTIZANA: Slučaj završio u policiji!

Objavljeno: 03.08.23 u 11:40

Skandal koji potresa srspki fudbal.

Prošlo je nekoliko dana od susreta u Bačkoj Topoli između TSC-a Partizana (3:3), a strasti se još uvek nisu smirile. Meč su obeležile sporne situacije i kontroverzne odluke glavnog sudije Milana Mitića, što je izazvalo revolt kod ‘crno-belih’, pa je zbog toga odlična utakmica koja bila dinamična pala u drugi plan.

Velika buka se digla oko toga, a povodom te situacije predsednik sudijske komisije je odmah sutra dan  održao je konferenciju i analizirao sporne momente na meču. On je istakao da ne beže nigde i da je prethodne dve godine bio na udaru Crvene zvezde, a sada Partizana. On je takođe analizirao ovaj susret i pokazao sporne situacije.

Iz tabora ‘crno-belih’ su žestoko osudili Filipovića, a sportski direktor tima iz Humske, Ivica Kralj ga je pozvao da podnese ostavku. Gavni arbitar, Milan Mitić je nakon tog duela proživljava svakakve situacije. Njegov broj telefona je javno objavljen, a kako Sport Klub saznaje, slučaj je došao i do policije.

Pozivi idu non-stop, a Mitić dobija svakave preteće poruke, a obratio se i Sudijskog komisiji FSS, što je potvrdio i prvi čovek tog organa, Dejan Filipović. Leskovčanin se ne miri sa činjenicom da je na meti navijača, a koliko je otišlo daleko, potvrđuje i interesovanje  policije iz Leskovca za ovaj slučaj.

Nakon smanjenih poziva i saveotvanja sa organima reda, Mitić je odlučio da ne goni nikog, a to nije prvi put da sudije dobijaju pretnje. Prethodne žrve takvog terora bili su Milorad MažićNovak SimovićLazar LukićBojan NikolićMajo Vujović,  Nenad Đokić, koji je danas član  Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije

19
3
8 Komentara
  1. Dželat postaje žrtva,zemlja Srbija.Umesto njega u zatvor i da peva po čijem nalogu svirao ,oni ga čuvaju.Nema sta ovde lopove čuvaju a pošten svet hapse.Ajde brate Putine,baci nesto i ovamo.

    8
    2
    Odgovori
    • Neka tvoj Tersman ne misli da je sve resio sa pravdom, dolaz vreme kad ce sve da bude prispitano. Vasa necista savest ce biti uskoro sankcionisana i qrcenju dolazi kraj. Vi ste karcinom srpskog fudbala i sporta u celini. Stize hirurgija i za vas!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter