1
Domaći fudbal

Alex Vigo (C) celebrates after scoring a goal with Egor Prutsev, Aleksandar Dragovic, Srdjan Mijailovic and Marko Rakonjac during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEMA MILOSTI: Bahar još jednog igraču poručio da napusti klub!

Objavljeno: 02.08.23 u 11:49

Slobodan je da se vrati u domovinu.

Izraelski stručnjak Barak Bahar od momenta dolaska u Crvenu zvezdu zna tačno šta želi, a šta ne. ‘Rasterao’ je sve igrače koje nema u svojim planovima, neki su mu to zamerili, ali činjenica je da za sada Zvezda izgleda fenomenalno.

Prema poslednjim informacijama iz Ljutice Bogdana, Barak Bahar je precrtao još jednog fudbalera. Naime, u pitanju je Aleks Vigo, argentinski bek koji od dolaska izraelskog stručnjaka nema svoje mesto u sastavu.

On je u Zvezdi na pozajmici do decembra ove godine, ali bi ista mogla prevremeno da bude prekinuta, zbog vrlo jasnog razloga. Bahar na njegovoj poziciji sada više koristi Bukarija kao ving-beka, Nedeljkovića i povremeno Nikolića.

61
14
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter