7
Košarka

ZVEZDINO SAOPŠTENJE POVODOM OSVAJANJA EP: Interes srpske košarke nam je primaran!

Objavljeno: 31.07.23 u 12:36

Oglasio se klub sa Malog Kalemegdana.

Reprezentacija Srbije do 18 godina je sinoć osvojila Evropsko prvenstvo za taj uzrast, a nekoliko igrača Crvene zvezde je činilo okosnicu selekcije. Klub se tim povodom obratio saopštenje koje prenosimo u celosti:

„Košarkaška reprezentacija Srbije za igrače do 18 godina, osvojila je u nedelju uveče titulu prvaka Evrope!

Pre nego što krene prisvajanje zasluga onih koji su se najmanje pitali i učinili da do ovog rezultata dođe (ili da im bude pokriće za propuste u organizaciji turnira), KK Crvena zvezda Meridianbet želi ovim putem, javno da čestita ogroman uspeh najzaslužnijima:

Svim igračima koji su ovu medalju izborili na terenu, selektoru Nenadu Stefanoviću i njegovom stručniom štabu, kao i svim ljudima koji su bili direktno uključeni u rad ove selekcije do 18 godina.

Ponosni smo na uspeh i doprinos igrača i trenera KK Crvena zvezda, jer smo uvek isticali da nam je interes srpske košarke (a ne pojedinaca u njoj) na prvom mestu: Nikole Topića, Pavla Mišića, Andreja Kostića, trenera u stručnom štabu Jovice Antonića i fizioterapeuta Đorđa Carevića.

Ovim putem iskreno se zahvaljujemo i niškoj publici koja je i ovog puta ogromnom podrškom igračima i ekipi doprinela velikom uspehu selekcije igrača do 18 godina.

KK Crvena zvezda će kao i svaki put do sada, i koja god da je akcija reprezentacije u pitanju, biti na raspolaganju bez ikakvih organičenja i zabrana, jer nam je interes srpske košarke na prvom mestu. I on se pokazuje delima, a ne rečima.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

10
11
7 Komentara
  1. Pre nego što krene prisvajanje zasluga, prvo da ja prisvojim svoje. Da li ovaj čovek uspeva da spava noću od toliko kompleksa i zlobe?! 😀

    3
    0
    Odgovori
  2. koliko bedno izgleda velicanje i zahvaljivanje svojih igraca i clanova uprave , trenera od strane kk c. zvezda mizerno.pitam normalne objektivne ljude. koliko bi medaljaosvijila frnj, sfrj, sr jugoslavija , srbija i crna gora tamo negde od moderne kosarke npr. od 1970 pa do ovih nasih dana bez dalipagica, kicanovica, divca, paspalja, djordjevica, danilovica,krstica, rebrace, itd. pa sve do danas bogdanovica… ja sam zivotom ubedjen da nijedan igrac c. zvezde ovom buljuku medalja gotovo nista nije doprineo. evo npr doprinos tih nekih 3o medalja na evropskim, svetskim prvenstvima i olimpijadama slavnica , zizica, sl. nikolica ,rakocevica,sase obradovica pa sve do bjelice micica i gudurica- pitam koliki je njihov doprinos osvajanju svih ovih odlicja . minoran zato pst i poklonite se svetskom gigantu kk partizan.

    6
    0
    Odgovori
  3. Videli smo koliko je na prvom mestu kada su u dogovoru sa semilnim Pesicem Nedovica i još neke igrace sklonili za kvalifikacije i zbog njih smo se jedva plasirali na SP. Ćoki legendo

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter