1
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (L) nagrada najbolji strelac and Jovan Kule Acimovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SE ZAHVALILA KATAIJU: Lep gest šampiona Srbije prema legendarnom fudbaleru! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 31.07.23 u 10:33

Mnogo toga dobrog je uradio prošle sezone

Fudbaleri Crvene zvezde su trijumfalno započeli odbranu titule u Superligi Srbije. Na „Marakani“ su sinoć ubedljivo savladali novosadsku Vojvodinu sa visokih 5:0.

Iako nije bio u protokolu ekipe, Aleksandar Katai se pojavio na terenu pre početka utakmice kako bi primio nagradu „Bora Kostić“, koju Crvena zvezda dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone.

Katai, koji je prošle sezone nosio Zvezdin dres, odigrao je 30 utakmica za tim i postigao impresivnih 19 golova, uz 12 asistencija, što ga je učinilo najboljim strelcem ekipe i osiguralo mu osvajanje prestižne nagrade „Bora Kostić“.

Ova nagrada je još jedan pokazatelj važnosti i značaja koji Katai ima za Crvenu zvezdu. Iako ga nije bilo na terenu tokom sinoćnje utakmice, njegova prisutnost na stadionu i priznanje koje je dobio su podsetili navijače koliko je bitan deo tima i da će njegov doprinos biti od velike važnosti tokom ovogodišnje sezone.

Prethodni dobitnik nagrade „Bora Kostić“ bio je Mirko Ivanić, ali sada je ponovo Katai uspeo da je odbrani zahvaljujući svojoj izvanrednoj igri i golgeterskim sposobnostima.

15
2
1 Komentara
  1. mislim da mora da smrsa i da aktivno trenira jedno tri meseca bez povrede i onda ce biti aset za zvezdu u bilo kom takmicenju.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter