2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA PETARDIRALA I VOJVODINU: Kraso dominirao na terenu, majstorija Bukarija, Novosađani turistički na Marakani! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.23 u 21:52

Vode crveno-beli.

Fudbaleri Crvene zvezde rutinirali su Vojvodinu na svom terenu na otvaranju nove sezone, a tim iz Beograda veliki je favorit bio pre meča, a to zvanje je opravdao ubedljivom pobedom rezultatom 5:0.

Nije dugo trebalo crveno-belima da to i potvrde na terenu, jer su nakon svega deset minuta dobili kazneni udarac nakon što je Olajinka fauliran, a potom je Kraso hladnokrvno doveo Zvezdu u vođstvo.

Deset minuta kasnije, igrač koji je napravio penal, Busnić, faulirao je Olajinku nakon sjajnog driblinga, i time zaradio drugi žuti karton nakon kog je isključen. Zvezda je došlado igrača više.

U samom finišu prvog dela sam svog čuvara mreže savladao Milosavljević nakon udarca iz ugla.

U nastavku su crveno-beli otklonili sve dileme, ako ih je uopšte i bilo, najpre su nakon sjajne akcije domaćih Kangva i Kraso izašli pred Carevića, a Zambijac je na tacni ostavio svom saigraču loptu kome nije bilo teško da matira čuvara mreže rivala.

Bukari je potom sjajno glavom ostavio za Lučića, koji je fintom izbacio svog čuvara, a potom i sjajno šutirao i povisio prednost svoje ekipe. Potom je Bukari potvrdio svoju klasu, i terorisanje odbrane rivala nagradio sjajnim pogotkom iz solo prodora.

Do kraja meča nije bilo većih iznenađenja i domaći su priveli meč kraju mirno.

Standings provided by Sofascore

 

15
2
2 Komentara
  1. Starija Seka je uvek bila velikodušna…bodove uzima jedino kad Naprednjackom klubu baš ne trebaju.
    AV, AV, AV…samo napredno

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter