1
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STIGAO DEMANTI IZ HUMSKE: Partizan negirao navodno saopštenje, pa otkrio kada će se zvanično oglasiti!

Objavljeno: 30.07.23 u 08:14

To će se dogoditi u toku današnjeg dana

Nakon uzbudljive utakmice protiv TSC u Bačkoj Topoli koja je završena nerešenim rezultatom 3:3, Fudbalski klub Partizan je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog suđenja koje je sproveo sudija Milan Mitić. Utakmica je bila obeležena brojnim kontroverzama, što je dovelo do ogorčenja među igračima i rukovodstvom crno-belih.

Posebno sporni momenti tokom meča bili su tri dosuđena penala, među kojima se izdvaja jedan dosuđen u samom finišu prvog poluvremena. Takođe, gol koji je postignut u toku meča poništen je, a jedan igrač Partizana zaradio je crveni karton, što je dodatno unelo tenziju na terenu.

Nakon završetka utakmice, FK Partizan se obratio javnosti putem kratke informacije na svom zvaničnom sajtu. Klub je najavio da će se u toku sutrašnjeg dana izdati zvanično saopštenje, naglašavajući da sve što izlazi preko noći nije zvaničan stav kluba. Partizan je takođe najavio da će se obratiti javnosti putem svojih društvenih mreža i drugih kanala informisanja kako bi detaljnije izneli svoje stavove o spornim situacijama sa utakmice.

Prethodno su mediji već preneli da je FK Partizan uputio zvanično saopštenje u kojem se žale na suđenje arbitra Milana Mitića i traže reakciju nadležnih organa. Ovakav potez kluba ukazuje na ozbiljnost situacije i nezadovoljstvo koje je zahvatilo tim i njegove navijače.

U iščekivanju zvaničnog saopštenja, fudbalska javnost ostaje u napetosti, a FK Partizan će se nadati da će se stvoriti uslovi za utakmice u kojima će odlučujući faktor biti sportska igra, a ne sporne sudijske odluke.

25
18
1 Komentara
  1. A ne ne povukli su saopštenje jer naš gospodar i finansijer TSC a su ortaci , a protiv kluba najboljeg ortaka nemožeš tako. Moraš da ćutiš , izdaće mnogo mnogo blaže saopštenje?

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter