0
Domaći fudbal

Milos Lukovic at Mozzart Prva Liga 2022/2023 match between fc IMT and fc OFK Vrsac at Radnicki Stadium on October 8, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PRVENAC LUKOVIĆA U SUPERLIGI: Mladi fudbaler IMT-a postao jedan od najmlađih strelaca u istoriji srpskog prvenstva! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.23 u 20:12

Lepa slika iz Subotice

Superliga Srbije je svečano započela sa utakmicama Čukaričkog protiv Radničkog iz Niša i Spartaka iz Subotice protiv IMT-a, a već u prvih 15 minuta fudbalske akcije, gledaoci su mogli da vide prvi gol koji će se dugo pamtiti.

Na utakmici Čukarički – Radnički, priliku za postizanje prvog gola nove sezone imao je Stefan Tomović iz Čukaričkog, koji je izveo jedanaesterac. Međutim, sjajno se snašao 18-godišnji golman Radničkog iz Niša, Dimitrije Stevanović, i zaustavio udarac, čime je pokazao svoj izuzetan talenat i hrabrost u trenucima pritiska.

Sa druge strane, na utakmici između Spartaka i IMT-a, VAR tehnologija je morala da interveniše u ranoj fazi utakmice. U 13. minutu dosuđen je penal, a glavni arbitar Ostračanin se konsultovao sa VAR-om kako bi potvrdio odluku. Loptu je uzeo Miloš Luković, talentovani 17-godišnji igrač IMT-a, koji je prošle sezone briljirao sa 15 golova u Prvoj ligi Srbije. Hladnokrvno i sigurno je izveo jedanaesterac i rutinski savladao golmana Filipa Manojlovića iz Spartaka. Ovaj gol Lukovića učinio ga je jednim od najmlađih fudbalera koji su ikada zatresli mrežu u Superligi Srbije.

Miloš Luković je svojim izuzetnim talentom i golovima privukao pažnju mnogih renomiranih klubova, uključujući Mančester Siti i HSV, što ukazuje na njegov ogroman potencijal.

Ovo su samo prvi koraci u novoj sezoni Superlige Srbije, a s obzirom na sjajne nastupe i mladih talenata poput Lukovića i Stevanovića, sigurno nas očekuju uzbudljivi fudbalski trenuci i još mnogo nezaboravnih golova.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter