2
Domaći fudbal

goalkeeper Aleksandar Popovic during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POPOVIĆ SE EMOTIVNO OPROSTIO OD PARTIZANA: „Da se vratim u Partizan da završim ono što nisam uspeo!“

Objavljeno: 27.07.23 u 19:30

„Želim im da napadnu titulu u narednoj sezoni!“

Golman Aleksandar Popović, zvanično je napustio Partizan i potpisao ugovor sa slovačkim klubom Dunajskom Stredom, kako je ranije objavio beogradski klub.

Mladi golman je potpisao trogodišnji ugovor sa svojim novim klubom, dok je Partizanu od ovog transfera pripalo 210.000 evra, uz određeni procenat od buduće prodaje.

Popović je izrazio svoju zahvalnost Partizanu i istakao da je došao u klub sa samo 15 godina, ostvarivši tako svoj dečački san da igra za klub koji voli. Ipak, došlo je vreme za rastanak, ali smatra da je to pravi trenutak i za njega i za klub, pre nego što se eventualno sretnu ponovo.

U Partizan sam došao sa svojih 15 godina i tada mi se ostvario dečački san da igram za klub koji volim. Na žalost, došlo je vreme za rastanak, ali mislim u pravo vreme i za mene i za klub, pre nego što se sretnemo ponovo. Ja ću dati sve od sebe da napredujem, steknem nova iskustva i, kada dodje trenutak, da se vratim u Partizan da završim ono što nisam uspeo. Do tada, mojim saigračima želim, pre svega, zdravlje i malo sportske sreće, pa da napadnu titulu u narednoj sezoni. Još jedno veliko hvala svima. Volim Partizan – rekao je Popović.

3
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter