0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 15: General overview of the stadium FK Partizan priort to the UEFA Europa Conference League group D match between FK Partizan and OGC Nice at Stadion FK Partizan on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic - Starsport.rs)

PARTIZAN DOVEO NAPADAČA ZA 1.3 MILIONA EVRA: Brazilcu se dopao Beograd!

Objavljeno: 27.07.23 u 12:25

Nakon nekoliko dana u Beogradu, odlučio je da potpiše ugovor sa Partizanom.

Brazilski fudbaler Mateus Saldanja prethodnih nekoliko dana proveo je u Beogradu, gde se upoznavao sa klubom, istorijom i budućim planovima ‘crno-belih’. On se uverio da je Partizan idealno rešenje za njega i da će tu nastaviti svoju karijeru.

Ovaj sjajni napadač je sa timom iz Humske ulice potpisao četvorogodišnji ugovor. Saldanja ima 23 godine i biće konkurencija u napadu, zajedno sa Nikolićem koji je ovog leta pristigao iz Vojvodine.

Partizan će japanskom Džef junajtedu isplatiti obeštećenje teško 1.3 miliona evra. Saldanja je sezonu za nama proveo u Nefčiju, gde je bio na pozajmici.

10
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter