0
Fudbal

Milan Gajic Aleksandar Dragovic Nikola Krstovic Superliga Srbije Crvena Zvedza - Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA GA OTPISALA, A ONDA JE EKSPLODIRAO U SLOVAČKOJ: Bivši igrač ‘crveno-belih’ na meti Rendžersa! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.23 u 20:50

Dobre partije ga dovode na Ostvo.

Imala je Crvena zvezda kroz svoju istoriju dosta igrača koji se nisu pokazala na popularnoj ‘Marakani’, a sada stadionu ‘Rajko Mitić’, ali su nakon što su bili višak u Ljutice Bogdana, ‘pronašli’ sebe u drugim klubovima. Jedan od tih koji su bili otpisani je i reprezentativac Crne Gore, Nikola Krstovič.

On je za ‘crveno-bele’ igrao u periodu od 2019. do 2021. godine i na 27 nastupa zabeležio svega tri pogotka. Nakon Zvezde prelazi u Dunjasku Stredu, u kojoj je potpuno ekslodirao. Ove sezone je na 30 mečeva postigao 23 golova, što je odličan učinak i verovatno najbolja sezona u njegovoj karijeri.

FOTO: Starsport

Odlične partije u Slovačkoj su primetili iz Glazgov Rendžersa, pa bi Krstović mogao da ode put Ostva i tamo isproba svoje fudbalsko umeće. Fudbalski insajder je naveo da Škotima prioritet igrač Fejnorda Danilo, ali do tog transfera najverovatnije neće doći.

-Iako ne postoji garancija da će crnogorski reprezentativac svoju impresivnu formu iz Slovačke da prenese u škotski fudbal, Fejenordov tvrdoglav pristup pregovorima za Danila mogao bi da natera svetloplave da potraže opciju negde drugo, a naknada od pet miliona funti za strelca kao što je Krstović mogla bi da predstavlja vrednu kocku na osnovu njegove impresivne forme u prethodnoj sezoni. – navodi Insajder.

11
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter