4
Domaći fudbal

Branislav Nedimovic Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NEDIMOVIĆ JASAN POVODOM KOLUBARE: ‘Svako će dobiti kaznu kakvu treba da ima!’

Objavljeno: 23.07.23 u 12:12

Potpuni haos.

Kolubara je odlukom CAS-a, odnosno Međunarodnog suda za sportsku arbitražu ostala u Superligi Srbije. Tokom svog gostovanja na Jutarnjem programu, Nedimović je pokušao da pojasni celokupnu situaciju:

‘CAS to je međunardno sportski sud u Lozani, po žalbi Kolubare zbog nameštanja FSS je kaznio Kolubari. CAS je potvrdio da je bilo nameštanja, potvrdio proceduru FSS, doduše umanjio kaznu sa devet na šest bodova i na bazi toga mi imamo situaciju da je na bazi toga mi imamo tim koji je nemešta utakmice, mi smo svega toga svesni. Od toga ne može niko da pobegne.’ – rekao je Nedimović i potom dodao:

from left Milos Filipovic Nemanja Milojevic Nikola JankovicNemanja Nikolic
Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

‘Mi smo ih kaznili nešto strožije, ali će sutra FSS i zajednica prvoligaša doneti odluku o tome kako će izgledati Superliga, kako Prva liga, poštovaćamo odluke CAS, ono što je definitivno, za to mora neko da odogovara, nama je smanjio neko sa devet na šest i sada smo pobedili, alo ljudi vi ste nameštali utakmice. Vi ste počini nešto zbog čega vas i organi u Srbiji ne mogu reći jure, ali bave se time.’ – reči su Branislava Nedimovića, uz tvrdnju da će neko sigurno odgovarati:

‘Pa nema milion ljudi, svako će dobiti kaznu kakvu treba da ima. Nekoliko postupaka protiv Kolubarte je pokrenuto, zajedno sa državom menjamo i sportsku budućnost sa državom i sada možemo da pričamo o tim temama.’ – zaključio je Nedimović.

3
7
4 Komentara
  1. Ti pricas o postenju glibu ljudski radite sve van zakona,godinama ste postavljali ljude koji su namestali i dirigovali sve zivo,nameracio si se na taj klub jer drugima ides uz dlaku izbacujes kolubaru da sacuvas Radnik koji je namestio brdo utakmica.Slino odvratna onda izbacuj sve pa ubacite druge „postene“ klubove

    2
    0
    Odgovori
  2. Sta je sa Terzica i Zvezde? Hoce li neko njih da kazni,ili oni mogu da rade sta zele i kako hoce? Terzic unapred zna da je zvezda osvojila titulu i to niko ne ispituje ….

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter