4
Domaći fudbal

Fousseni Diabate during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DIJABATE IZUZETNO LJUT: ‘Osećam ogorčenost – Ne poštuju načelni dogovor!’

Objavljeno: 23.07.23 u 11:21

‘Pukla ljubav’ između krilnog fudbalera i ‘crno-belih’.

Fuseni Dijabate je već neko vreme u izvesnom ‘sukobu’ sa Partizanom. Nikome se nije javljao, niko nije znao gde je i šta radi. U poslednjem intervjuu koji je dao za francuske novine, ispričao je svoju stranu priče:

‘Prekinuo sam sve odnose sa Partizanom. Osećam ogorčenost, jer smo imali principijelne dogovore kada sam došao kao slobodan igrač. Osim pitanja plata, prvobitni plan je bio da odigram dobru sezonu i da mogu da odem bez poteškoća. Ne poštuju se načelni dogovori, a danas preveliki iznos koji traži Partizan koči klubove koji se bore za moj potpis.’ – rekao je Dijabate i potom dodao:

Fousseni Diabate during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Spartak Zdrebceva Krv and FK Partizan at stadium Subotica on February 19, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Moj cilj nije da budem u sukobu sa Partizanom, koji ostaje važan klub za mene, već da pronađem dogovor koji će mi olakšati odlazak.’ – zaključio je fudbaler Partizana.

Dijabate ima 27 godina i igra na poziciji desnog krila. U redove beogradskih ‘crno-belih’ pristigao je iz Trabzonspora, leta 2022. godine.

9
4
4 Komentara
  1. Šta je ovo pa takvih igrača Partizan ima u mlađim kategorijama bar tri.Zašto vući nekoga nazor kad nemoraš.Svoju djecu forsirajte

    1
    0
    Odgovori
  2. Ma neka ide. Obična bitanga. Ali ne puštati ga bez 2.000.000
    Ili neka dve godine živi bez novca. Ne može nigde bez dozvole kluba. Ko ga je..

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter