0
Domaći fudbal

Marko Marin during Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘VERUJEM DA SMO NAPRAVILI DOBRU EKIPU’: Šef skauting službe zadovoljan prelaznim rokom!

Objavljeno: 21.07.23 u 14:58

Videćemo kako će se snaći protiv najvećih klubova u Evropi.

Crvena zvezda je ovog leta napravila veliki zaokret, kada je odlučila da dovede Baraka Bahara i doslovno promeni polovinu sastava. Za sada sve deluje dobro, pripreme prolaze odlično, a prilično optimistačan je šef skauting službe – Marko Marin.

‘Verujem da smo napravili dobru ekipu i da ćemo biti konkurentni u svim takmičenjima. Ne možemo da kažemo da ćemo se boriti za prolaz u Ligi šampiona, jer su klubovi iz prvog i drugog šešira realno drugi finansijski nivo. Ali da ćemo pokušati – hoćemo. Siguran sam da na Marakani možemo svakoga da dobijemo. Vidi se da ekipa igra brže i modernije, a mi ćemo dodati još tu dva ili tri šrafa da sve izgleda još bolje.’ – rekao je Marko Marin za TV Prva.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter