0
Domaći fudbal

FOTO; Starsport

OKUPILA SE ‘CRNO-BELA’ PORODICA: Predstavili nove dresove, došle i legende kluba! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.23 u 20:35

Lep povod da budu svi na jednom mestu.

Fudbaleri Partizana su se vratili sa priprema u Sloveniji gde su se pripremali za narednu takmičarsku godinu. Tim Igora Duljaja je odigrao kontrolne utakmice, protiv Bohemijansa gde su poraženi 2:0 i  Drave koju su pobedili 3:0. Tim iz Humske je poslednju kontrolnu utakmicu igrao protiv  ekipe Šturma iz Graca i zabeležili su poraz rezultatom 2:1 i nastavili lošu formu.

Nakon povratka u Beograd, ‘crno-beli’ su se okupilu hotelu ‘Hilton’ kako bi predstavili novu garnituru dresova za narednu sezonu i ozvaničili saradnu sa Pumom. Sledeće takmičarske godine Partizan će imati četiri kombinacije dresa, standardnu, drugu varijantu kao crno, teću bordo-plava i tu je jedan ‘retro’ specijal belog dresa sa crnim donjim delom.

Naravno na koktelu su se okupile i legende kluba, kao što su Savo Milošević, Gordan Petrić, Ivica Kralj, ali se nije pojavio predsednik Miroslav Vučelić. Dresove su predstavili, Aleksandar Popović, Danilo Pantić, Bibras Natho i Svetozar Marković. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter