2
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshoot

PONTIKA BIO NA PRAGU ’CRVENO-BELIH’, ALI PARTIZAN BIO KONKRETNIJI: Poljak i zvanično u ‘crno-belom’ dresu!

Objavljeno: 13.07.23 u 13:10

Tim Željka Obradovića se dobro pojačava.

Košarkaši Partizana su imali dobru sezonu, osvojivši AdmiralBet ABA ligu nakon deset godina čekanja, pobedivši Crvenu zvezdu u finalnoj seriji 3:2. Istakli su se sjajnim partijama i u Evroligi gde su bili na korak od fajnal-fora, kada su poveli 2:0 u seriji protiv Real Madrida, ali su ’kraljevi’ na kraju preokrenuli i trijumfovali 3:2.

Ono što je sigurno od jutros obradovalo navijače Partizana jeste povratak Ognjena Jaramaza  u ‘crno-beli’ dres, koji je potpisao ugovor na dve godine. Međutim, tu nije kraj, tim Željka Obradovića biće jači za bivšeg košarkaša Panatinaikosa, Mateuša Pontiku, koji je potpisao ugovor na jednu godinu i plus na još jednu ukoliko ispuni zadovolji kriterijume.

Kako saznaje Telegraf, Poljak je bio prvo nuđen  Crvenoj zvezdi, a cena za njega je iznosila 600.000 evra. Nako toga, za usluge ovog košarkaša je bio zainteresovan i Partizan, koji je bio konkretniji I ponudio 800.000 evra, tako da je tim sa Malog Kalemegdana brzo odustao.

8
1
2 Komentara
  1. Po obavestenosti HS ispada da se kk Partizan razbacuje sa parama… Prema mojim informacijama Ponitka je od Partizana dobio 625 000 evra godisnje, a presudilo je to sto ce raditi kod Obradovica…

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter