0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Malo srpskog fudbala

Objavljeno: 23.03.13 u 12:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sinulo je Sunce u Srbiji, mada daleko od toga da je toplo napolju, ali je svakako bolje nego što je bilo prošlog vikenda. Snega nema ni u tragovima, pa Sloboda Point i Jagodina mogu da odigraju svoj odloženi meč (14.30).

„Nama je i ove sezone glavni cilj da obezbedimo opstanak, ali mi to radimo na elegantan način, pa nas mnogi vide i kao kandidate za Evropu. Ukoliko savladamo Jagodinu, mi ćemo praktično obezbediti naš osnovni cilj, a onda igrati rasterećenije za što bolji plasman u Superligi“, izjavio je trener domaćina Ljubiša Stamenković, a prenose sportski mediji u Srbiji, dok njegov kolega Simo Krunić dodaje:

„Imali smo vremena da se konsolidujemo posle dva vezana poraza, ali iako igramo protiv konkurenta u borbi za Evropu, ne želi pred svoje igrače da stavljam bilo kakav imperativ. Birno je samo da utakmicu odigraju kako najbolje znaju i umeju.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter