0
Fudbal

Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Sergej Milinkovic-Savic (R) Srbija v Slovenija - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 05.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PREDSEDNIK LACIJA JASAN U VEZI SERGEJA: ’Plati novčić da bi video kamilu!’

Objavljeno: 11.07.23 u 13:10

Ludnica zvana ’Bliski Istok’ se nastavlja.

Prelazak Krstijana Ronalda u Al Nasr je imao očigledno veliki uticaj na razvoj fudbala u Saudijskoj Arabiji. Nakon njegovog transfera na Bliski Istok, masovno su fudbaleri iz Evrope počeli da odlaze put Azije i prihvativši ogromne ponude tamošnjih klubova. Nakon PortugalcaBenzema, KanteZiješBrozović i još mnogi su se uputili put Bliskog Istoka.

Međutim, kako je stoje stvari njihovim putem krenuće i najbolji fudbaler Lacija i reprezentativac Srbije, Sergej Milinković-Savić. On će postati novi fudbaler Al Hilala, koji će platiti ‘nebesko-plavima’ obeštećenje od 42 miliona evra, a Sergeju ugovor na tri godine vredan 30 miliona po sezoni. Takvoj ponudi je zaista teško reći ‘ne’, a njemu će se najverovatnije pridružiti i saigrać iz nacionalog tima, Aleksandar Mitrović.

O ovoj celokupnoj situaciji oglasio se i prvi čovek Lacija, Klaudio Lotito, rekavši da je čekao prvog kupca da ga nikad ne bi prodao.

-Ne bih ga prodao, ponudio sam mu novi ugovor za skoro 6.000.000 evra po sezoni, ali je Sergej je izabrao svoju budućnost Al Hilalova ponuda je manja od 50.000.000 evra. Da sam čekao pravog kupca, nikada ga ne bih prodao, ali uvek držim reč. Obećao sam dečku da ću prihvatiti najnižu ponudu za njega. – istakao je.

Onda je Lotito slikovito objasnio kada će Sergej napustiti prestonicu Italije.

-Ukoliko ugovor ne bude potpisan i novac uplaćen, Sergej će otići na pripreme Lacija. Po principu: plati novčić da bi video kamilu. – poručio je predsednik Lacija.

Dotakao se I situacije kada je odbijena ponuda Milana 2018. godine.

-Tačno je, odbio sam tada ponudu Adrijana Galijanija od 140.000.000 evra. Bilo je koncipirana tako da 60.000.000 evra odmah legne na naš račun, a još 80.000.000 evra kroz narednih pet godina u kojima bi Milan igrao Ligu šampiona. Nisam zažalio što sam tako pustupio. – naveo je Lotito.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter