0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN SPREMAN ZA NOVU PROVERU: Crno-beli traže pobedu protiv slovenačkog trećeligaša!

Objavljeno: 10.07.23 u 10:55

Još uvek su daleko od željene forme

Fudbaleri Partizana nastavljaju sa pripremama u Sloveniji i danas će odigrati treći kontrolni meč protiv ekipe Drave iz Ptuja. Utakmica će se odigrati na gradskom stadionu u Ptuju, s početkom u 17:30 časova, a navijači će moći da je prate putem direktog TV prenosa na Areni sport.

Ekipa Partizana će imati nekoliko promena u sastavu u odnosu na prethodni meč protiv Bohemijensa. Dobra vest za crno-bele je povratak Aleksandra Šćekića i Aleksandra Filipovića, koji su se oporavili od manjih povreda. Međutim, Bibars Natho neće biti u timu zbog problema sa tetivom, zbog čega nije trenirao sa ostatkom ekipe u poslednja dva dana.

Takođe, postoji i pitanje oko Kvinsija Meniga, koji je juče ranije napustio trening. Ipak, u taboru Partizana ističu da je to bila samo predostrožnost i da se nadaju da će uskoro biti spreman za igru.

Nakon utakmice sa Dravom, Partizan ima zakazan još jedan meč u Sloveniji, ovaj put protiv ekipe Šturma iz Graca, 14. jula. Po povratku u Beograd, crno-beli će odigrati još dve kontrolne utakmice kako bi se dodatno pripremili za početak prvenstva. Sve u svemu, ekipa Partizana intenzivno radi na podizanju forme i stvaranju što boljeg timskog uigravanja pred početak takmičarske sezone.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter