0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

LJUBAV PREMA KLUBU NEMA CENU: Nemanja Nikolić otkrio koliko voli Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.23 u 21:59

Duljaj sklapa kockice za narednu sezonu.

Fudbaleri Partizana su prošlu sezonu odigrali najgore u prethodnih 30 godina, završivši na četvrtom mestu u Mozzart Bet Superligi Srbije i ispadanjem u ranoj fazi Kupa Srbije od Radničkog iz Sremske Mitrovice. Sigurno da će svaki ’grobar’ prošlu takmičarsku godinu potisnuti iz sećanja.

Klub iz Humske  se trenutno nalazi u Sloveniji na  pripremama, a odigrali prvu kontrolnu utakmicu protiv NK Pesnice i pobedili rezultatom 5:0, a stateg ’crno-belih’ je najavio bolju sezonu od prošle. Što se tiče novajlija tu su Aleksandar Šćekić, Frank Kanute I Nemanja Nikolić.

Nikolić je rekao da je bilo suđeno da se vrati u Partizan.

-Istina je da sam odbio jednu nekorektnu ponudu, izgleda je bilo suđeno da se vratim u Partizan, potajno sam to i želeo. Čak i kad sam odlazio želeo sam da se brzo vratim u Partizan. – započeo je.

Dodao je da je mislio da će Kiprani da ispoštuju dogovor, ali se to nije desilo.

-Očekivao sam da će Kiprani ispoštovati dogovor, to se nije desilo, ali sada kada pogledam drago mi je što se sve baš ovako desilo i što sam ovde. Hvala im na tome!. – nastavio je Nemanja.

Istakao je da kada je usleo poziv Duljaja nije razmišljao ni sekunde I da su lako našli zajednički jezik.

-Nisam ni sekunde razmišljao, razgovarao sam sa šefom, objasnio mi je šta očekuje od mene i lako smo našli zajednički jezik. Trudiću se da se u ovom mandatu prikažem u još boljem svetlu. Mislim da ovde postoji veliki kvalitet i da ćemo uz pojačanja kojih će sigurno biti napravitu bolju priču kako za igrače tako i za klub. – govorio je.

Kazao je da povratak bila njegova želja.

-Povratak je bio moja želja i planiram da ostanem dok god imam dobar učinak i dok me ljudi iz kluba žele. Nisam krio nikada gde god sam igrao da navijam za Partizan, to je ljubav od malena i za mene je Partizan najbolji bez obzira na sve što se dešava. Partizan je za mene uvek broj jedan. – naglasio je.

Osvrnuo se na svoj prvi mandat u ‘crno-belom’ dresu.

-Na ličnom planu naravno da ima nedovršenog posla. Nažalost na prvom treningu pred utakmicu protiv Rudara iz Pljevalja sam doživeo peh i dva meseca sam bio van terena. Naprsla mi je čašica posle sudara sa Zdjelarom. Ostaje žal što sam morao da pauziram na samom početku kada sam trebao da se dokažem i da to sve krene nekim normalnim tokom, potom je bilo i promena u klubu, ali to je sve normalno. Želja mi je da se sada pokažem u što boljem svetlu i da odigram što bolju sezonu kako na ličnom planu tako i za klub. – pričao je povratnik u Humsku.

Na kraju je poručio da se Partizan voli bilo da je deseti ili prvi.

-Partizan i da je bio deseti, dvanaesti ili prvi ja bih uvek rado prihvatio ponudu. Kada govorimo o tom četvrtmo mestu mislim da je ključna bila utakmica sa Čukaričkim koju je Partizan nažalost izgubio. Da su tada pobedili sledeća bi se igrala u Humskoj gde bi Partizan bio veliki favorit, ovako se desilo da izgubi obe i završi na četvrtom mestu. – zaključio je Nikolić.

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter