1
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 20223/2024 start of preparation pocetak priprema at stadium FK Cukaricki on June 15, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MLADI NAPADAČ NAPUSTIO BANOVO BRDO: Naredna destinaciju u komšiluku! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.23 u 14:40

Imao je solidnu sezonu.

Fudbaleri Čukaričkog su imali solidnu takmičarsku godinu u Mozzart Bet Superligi Srbije, završivši treći na tabeli i time obezbedili kvalifikacije za Ligu Evrope. Igrali su i finale Kupa Srbije gde su veći deo utakmice vodili protiv Crvene zvezde, ali su na kraju izgubili 2:1, ali pokazali karakter i odigrali hrabro.

Četa Dušana Krkeza se trenutno nalazi na pripremama u Sloveniji, a ekipu je napustio napdača Almir Aganspahić. Ovaj fudbaler rođen 1996. godine preselio u Severnu Makednoju, a igraće za Škendiju sa kojom je potpisao ugovor do 2024. godine. On se pridružio pripremama i uskoro će imati priliku da debituje.

FOTO: Starsport
3
0
1 Komentara
  1. Dobar napadač koji u Novom Pazaru bio jako efikasan. Prešao u Čuku, Čuka ga poslala u Azerbejdžan na pozajmicu. Tamo se opepelio nije, a ni nakon povratka nije dobio prililu. Kad te Čuka pusti da odeš u Škendiju iz Tetova, onda znaš da si… Znate već na šta mislim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter