0
Košarka

First final Serbian Basketbal League match between kk Crvena Zvezda and kk FMP played at Belgrade, Serbia on June 6th at Aleksandar Nikolic hall. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

MAKABI NACILJAO JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA ZVEZDE: ’Ponos Izraela’ odbijen od Ledeja, pa sad želi njega! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.23 u 12:35

Nova transfer špekulacija.

Klub sa Malog Kalemegdana ima odličnu sezonu iza sebe, osvjivši dva trofeja, KLS i Kup. U finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige poraženi su od Partizana rezultatom 3:2, a u Evroligi su pokazali veoma dobre partije i bili nadomak plasmana u Top 8 fazu, ali na kraju nisu uspeli da je se domognu.

Pored Luke Vildoze, Fakunda Kampaca i Nemanja Nedovića, sjajno se pokazao i Filip Petrušev, koji je pružao odlične partije u tokom čitave sezone. Crvenu zvezdu je napustio Vildoza i pojačao redove Panatinaikosa, koji pravi drim-tim za narednu takmičarsku godinu.

Pored Argentinca, tim Duška Ivanovića  da napustio je i Petrušev, kome je istekao ugovor, za koga je zainteresovan Makabi iz Tel Aviva. Njima je potrebno pojačanje na poziciji četiri, ali pošto je Zek Ledej produžio ugovor sa Partizanom, Izraelci su se okrenuli igraču Crvene zvezde.

FOTO: Starsport

Njemu je ovog leta istekao ugovor sa klubom, a tokom leta će igrati u Filadelfija Seventisiksersima, gde će pokušati da izbori ugovor u najjačoj ligi sveta. Ukoliko mu to ne pođe za rukom, Petrušev će se vratiti u Evropu. 

 

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter