0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN DANAS IGRA PRVU KONTROLNU UTAKMICU: Evo gde možete pratiti susret!

Objavljeno: 02.07.23 u 10:55

’Crno-beli’ pred prvim izazovom.

Fudbaleri Partizana su prošlu sezonu odigrali verovatno za zaborav. Zauzeli su četvrto mesto u Mozzart Bet Superligi Srbije i igraće kvalifikacije za Ligu Konferencija. Tim iz Humske se trenutno nalazi na pripremama za novu takmičarsku godinu u Sloveniji. Izabranici Igora Duljaja će danas od 17:30 će igrati prvu kontrolnu utakmicu protiv NK Pesnice na terenina u Pohorju, a prenos će biti na Areni Sport Premium 1.

Duljaju je ta prva pripremna utakmica nije bila  prioritet, već je hteo  da umesto njega održi jak trening sa svojim igračima, ali je na kraju odličeno  da se odigra utakmica sa slabijim timom, kako bi se ekipa istrčala posle napornog rada u proteklom periodu. Ova utakmica  neće biti jedini izlazak na teren fudbalera ‘crno-belih’, jer će u prepodnevnim časovima, u dve grupe, odraditi trening pripreme, na kome će Duljaj i organizovqti ekipu za meč sa slovenačkim rivalom.

 

 

4
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter